2014-04-24 17:55:36• hírek • Szatmár.ro

Itthon játszik szombaton az Olimpia

Szombaton 11 órai kezdettel az Olimpia ellenfele a Mioveni lesz - a drukkerek hazai győzelmet várnak.

A sárga-kék mezesek számára a szombati második fordulóval veszi kezdetét az alsóházi rájátszás. Csík Tibor fiai ugyanis az első fordulóban pihentek, köszönhetően ez a Craiovai FC U visszalépésének. Ebben a rájátszásban a csapatok a kiesés ellen küzdenek, de ez a veszély nem fenyegeti a szatmáriakat. Az alsóháziak csoportjának kialakításakor az egymás elleni mérkőzések eredményeinek figyelembe vételével az Olimpia a tabella első helyére került. Most úgy tűnik, hogy a csődeljárás alatt álló Aradi UTA és a Motru fog kiesni a B-ligából.

Visszatérve a szombati meccshez: az első fordulós pihenést követően az Olimpia a második helyre került, a vezetést a Mioveni vette át - ám pont ők fognak pályára lépni Szatmárnémetiben, így egy győzelemmel visszahódítható a trón. A két együttes az utóbbi időben két meccset játszott: Szatmárnémetiben 1:1 lett az eredmény, idegenben pedig 2:0-ra vesztett a szatmári alakulat.

"Nagyon oda kell tennünk magunkat, mindenképpen a győzelemre hajtunk, amivel a csapat felejthetné az utolsó meccsen, a Besztercétől elszenvedett vereséget. A playoff elszalasztása miatt még mindig hiányérzetünk van" - nyilatkozta Csík Tibor vezetőedző.

A szatmári csapatból csupán Anca játékára nem számíthat az edző - a kapus ugyanis két fordulóra el lett tiltva piros lap miatt.

2. Liga, 2. csoport, rájátszás, 2. forduló, playout: Szatmárnémeti Olimpia – Mioveni-i CS, Motrui Minerul – Bihar FC. Az Aradi UTA áll.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: